Nele, 35 yrs

Thanks to FibriCheck and the cardiologist’s exam, I now take adapted medication.

FibriCheck always confirms what I feel physically.

“FibriCheck geeft me steeds bevestiging van wat ik fysiek voel” 


FibriCheck wordt vandaag de dag gebruikt door honderden Belgen. Hieronder vertelt Nele, een 35-jarige vrouw hoe de app haar steeds geruststelt. 

Van afwijkende metingen naar medisch onderzoek 


Nele startte oorspronkelijk met een proefperiode van FibriCheck. Al snel raakte ze vertrouwd met de werking en vooral: het nut van de applicatie. “Telkens ik iets vreemd voelde in mijn hartritme, opende ik FibriCheck op mijn smartphone. Het was geruststellend om meteen bevestiging te krijgen van wat ik precies voelde - wat vandaag niet anders is. Maar de metingen waren afwijkend, dus nam ik contact op met een cardioloog.”

Medisch onderzoek bevestigde FibriCheck’s diagnose: Nele had last van extrasystole, een cardiologisch verschijnsel, waarbij het hart een hartslag overslaat, gevolgd door een krachtige contractie. “Dankzij FibriCheck en het cardiologisch onderzoek neem ik nu aangepaste medicatie”, vertelt Nele. “FibriCheck gebruik ik nog steeds om te meten ter controle.”


Vlotte werking

 

Aangezien Nele dankzij FibriCheck snel de nodige medische zorg kon genieten, raadt ze de app ook aan binnen haar omgeving. “De medische betrouwbaarheid stelt mij gerust”, bevestigt ze. “Maar vooral: de tool is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk, wat het ook aangenaam maakt. Inderdaad een aanrader!”


Benieuwd hoe FibriCheck ook uw gezondheid en hart kan ondersteunen? Ontdek er hier het fijne van!